За Медия Маг

Медия Маг работи в областта на проектов мениджмънт, проектиране и изграждане на офисни интериорни пространства. Основните продукти, в работата с които фирмата е специализирана са звукоизолиращите подвижни преградни стени, както и стъклени стени, витирини и голямо многообразие от стъклени врати с висококачествен обков на водещи европейски доставчици. Успоредно с това Медия Маг представлява на българския пазар геманската фирма Media Vision GsmbH и в частност един от нейните основни продукти Magic Glass – автоматично матиращо се стъкло.

още

За контакти

гр. София 1111
ул. Проф. Г. Павлов № 30
+359 887 005 045
office@mediamag.bg

ПОДВИЖНИ СТЕНИ

Продукти с незаменима функционалност за всеки офис, заседателна зала, хотел, учебен център и редица други приложения. В рамките на броени минути може да разделите пространството на две и повече самостоятелни звукоизолирани помещения.

още

Magic Foil

Високотехнологичен, иновативен продукт от ново поколение MagicGlass придава нова функционалност на стъклото. Само с натискането на бутон, прозрачните стъклени витрини мигновено се превръщат в млечно бели, матирани непрозрачни повърхности. 

още

Стъклени стени и врати

При нас ще намерите това, което с времето ще ви накара да почувствате удовлетворение от избора си в морето от многообразните възможности, които стъклото предоставя.


още
Powered by Website.bg