Стъклени подвижни стени

Стъклени подвижни стени

Horisontal Glass Sliding Walls
http://www.youtube.com/watch?v=mA1la_EEKhI

Стъклени плъзгащи подвижни преградни стени, изработени от алуминиеви профили с височина 100mm които може да са прахово боядисани в цвят по RAL и закалено стъкло с дебелина то 10 mm. Осигуряват бързо и лесно отваряне на цялата витрина за максимално удобен достъп и свободно конфигуриране на пространствата. Изключително подходящи са за магазини, заведения, хотели, като създават физическа и атмосферна бариера между отделните пространства, запазвайки транспарентността, визията и светлината. Може да се използват както в интериори, така и на открито.

  

Крайното крило на системата се отваря на ос и играе ролята на врата в системата, когато тя е  активна. Освен това има възможност за вградени еднокрили и двукрили интегрирани врати с горни автомати, които създават богати възможност за дизайн и функционалност на подвижните стъклени прегради.
 
Крилата се придвижват по релса, интегрирана в тавана, като всяко крило самостоятелно с помощта на две букси се застопорява в пода. Съществуват разнообразни възможности за гариране на стъклените крила. Разновидност на тази система е вариант в който стъклената преграда е с ограничена дължина и височина и крилата са свързани едно с друго посредством панти, така че тяхното отваряне и затваряне да стане максимално бързо, лесно и удобно.

Powered by Website.bg