Magic Foil

Magic Foil
Високотехнологичен, иновативен продукт от ново поколение MagicFoil придава нова функционалност на стъклото. Само с натискането на бутон, прозрачните стъклени витрини мигновено се превръщат в млечно бели, матирани непрозрачни повърхности. MagicFoil отваря нови врати пред архитектурата и дизайна с възможността отново и отново да избирате между транспарентността на стъклото и дискретността, когато е необходима.


Продуктът MagicFoil има няколко разновидности. Освен MagicSandwich-Glass "MSG 80", подходящо за фасади, витрини на магазини и др. се предлага и MagicFoil с приложение в интериора, където само с едно натискане на бутон транспарнтните стръклени витрини и врати се превръщат в млечно бяло матирани непрозрачни повърхности. За целта препоръчваме MagicFoil "MFO 60" за нови и MagicFoil-Fix "MFF 70" за вече изградени стъклени витрини. Освен основното си качество, а именно осигуряване на възможност за дискретност, когато това е необходимо с продуктите MagicFoil се осъществява контрол на температурата в помещенията и се повишава нивото на звукоизолация на стъклените витрини до 38дБ и повече.

MagicFoil се произвежда в Германия, в съответсвие със станадарта за най-високо качество ISO 9001 от германската компания Media Vision.
Powered by Website.bg