Модулни преместваеми стени

Модулни преместваеми стени

Модулните преместваеми стени, които предлагаме са подходящи за индустрията, но също така дават възможност за гъвкаво преконфигуриране на работни помещения в обществени сгради. Те са изградени от надеждни системи от алуминиеви профили и ПДЧ плоскости, като по своята същност представляват стационарни стени, които с помощта на професионален демонтаж и последващ професионален монтаж могат да преконфигурират помещенията в зависимост от конкретните потребности на техните ползватели.

 
Отделните модули могат да бъдат частично остъклени, а също комбинирани със стъклени или плътни врати. Изградени са от субконструкция от горещо поцинковани стоманени профили с телескопични адаптори за корекции по вертикалата до 15mm. Видими алуминиеви профили по контура, там където има модули с остъкляване в алуминиева рамка, двустранно затварящи ПДЧ-панели с дебелина 18 mm, имат звукоизолационен пълнеж. Дебелината на модула е 100 mm.

Модулните стени по същество предсталяват солидни стационарни преградни стени, които биха могли бъдат преместени при бъдеща промяна на функционалността на помещенията. Системата притежава необходимите сертификати, удостоверяващи нейната стабилност и надеждност.

Powered by Website.bg